Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ


Μονο ετσι μπορει να περιγραφει η κατασταση που επικρατει σε ολα τα επιπεδα της ΑΕΚ. Και το χειροτερο ειναι οτι δεν φαινεται φως απο πουθενα.
Ηττες με κατω τα χερια,ανημποροι κ αψυχοι παικτες,ανυπαρκτη και ασχετη διοικηση,μονος και πελαγωμενος προπονητης,ψυχρο γηπεδο,απαθης κοσμος.
Και μεσα σε ολα αυτα,ντουσανοφρουροι και ντεμοτεχνες να μαλωνουν,σε βαρος παντα της ΑΕΚ,υπερασπιζοντας ο καθενας τα δικα του συμφεροντα.

Η κατρακυλα συνεχιζεται στο ποδοσφαιρο (οπως και στα αλλα αθληματα),και κανεις ακομα δε συγκινείται. Κανεις δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του και ολοι κοιτουν να περασει χαλαρα ο καιρος σαν να μην συμβαινει τιποτα.
Οι παικτες παιζουν οσο ξερουν (αφου μας τους φορτωσε ο ψευτοελληνας),χωρις παθος (ποιος να τους το διδαξει αραγε;),ενω μερικοι απο αυτους αντι να κοιταξουν τα χαλια τους ,τη βλεπουν Μπεκενμπαουερ και βαζουν και τις φωνες σε αλλους παικτες για ασημαντες αφορμες. Αραγε θα τραβηξει κανεις το αυτι του ψευτοαμυντικου με τον "βαρυ κ ασηκωτο θειο";
Αλλα ποιος να το τραβηξει; Ο γενικος αρχηγος της πλακας; Που εφυγε ο σερβοαγαπητικος του και το 'ριξε στα ξενυχτια; Που μετα τις ντροπιαστικες ηττες βγαινουν οι παικτες και τα πινουν,κ αυτος στη κοσμαρα του;; Αλλα τι λεω,τις περισσοτερες φορες μαζι τα τσουζουν μεχρι το πρωι...

Και μιας και παραπανω ειπαμε για ευθυνες,θα τις αναλαβει ποτε η ψευτοδιοικηση; Τα επικοινωνιακα κολπα επειτα απο καθε αποτυχια ειναι γνωστα εδω και πολυ καιρο. Μια οτι θα φτιαξουμε γηπεδο στη ΝΦ,μια οτι μετακομιζουμε Ριζουπολη,την αλλη η γυναικα του Ντμπριτς (αλλο φρουτο κ αυτος)!!!! Σοβαροτης μηδεν,εδω και πολυ καιρο απο τη διοικηση,που για να μην ξεχνιομαστε,το Μαιο εταζε απομακρυνση του βατραχου απο το παγκο,αλλα μετα την εκανε τη κωλοτουμπα και σφραγισε την φετινη αποτυχια με την παραμονη του στο παγκο.
Οσον αφορα το θεμα Μπλανκο,το λιγοτερο που συμβαινει ειναι ΑΛΗΤΕΙΑ και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. Ντροπη και αισχος στους διοικουντες που κοροιδευουν το παιχτη αλλα κυριως το κοσμο.Μετα το δωρο στο γαυρο,να κανουμε και ενα στο βαζελα. Πληρης απαξιωση της ομαδας απο τους μυρωδιαδες της ΠΑΕ.
Εδω ακομα εχουν για τεχνικο διευθυντη τον κατα τα αλλα συμπαθη Γκρεταρσον,αλλα τελειως ασχετο με το θεμα του εντοπισμου παικτων.Μηδεν γνωριμιες,δεν μπορει να φερει ουτε ψαρά ο ανθρωπος. Ας ειναι καλα ο Χιμενεθ που εφερε 3 παικτες με μηδεν ευρω. Γιατι χωρις Μιτσελ,εκτος κυπελλου θα ημασταν.
Και επιτελους,ας μετακομισουμε καποτε στη Ριζουπολη,ολο μπλα μπλα απο τους εντολοδοχους στη ΠΑΕ,και αποτελεσμα μηδεν. Αλλα ειναι τετοια η ασχετοσυνη τους,που ουτε αυτο το απλο δε μπορουν να συνειδητοποιησουν.

Και στη μεση του πουθενα βρισκεται ο Χιμενεθ. Που ειναι με διαφορα ο τελευταιος που ευθυνεται για τη κατασταση της ΑΕΚ.Παρελαβε καμμενη γη,παλευει με τα χιλια κυμματα,τον πολεμανε απο παντου.Και αυτος ,οπως αναφερεται καθημερινα,ασχολειται 24 ωρες με την ΑΕΚ και αρνειται προτασεις επιστροφης στην Ισπανια. Ειτε το θελουμε,ειτε οχι,αυτη τη στιγμη ο Χιμενεθ ειναι κεφαλαιο για την ΑΕΚ.

Οσο για το κοσμο...πληρης αδρανοποιηση.Ισως τα αποτελεσματα του Νικολαιδισμου τωρα φαινονται,με την αρνηση του κοσμου να προβληματιστει και να αντιδρασει για αυτο που βλεπει. Ισως και η αποτυχια να μας εγινε συνηθεια.Ειναι πολλα τα 18 χρονια.

Σκαλακια κλαμπ.

ΥΓ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΙΛΙΣΙΑ.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ;;;;





Tι να κλάσει αυτη η ΑΕΚ;
Καμια ελπιδα,κανενα ενδιαφερον απο κανεναν. Η κατρακυλα δεν εχει τελος,και ο καθενας ειναι στο κοσμο του,εξυπηρετωντας τα συμφεροντα του,παντα εις βαρος της ΑΕΚ. Και ο κοσμος παρακολουθει απαθης τα τεκτενομενα.

Το κεφαλι ομως βρωμαει απο το κεφαλι,καλως ή κακως τη πρωτη και κυρια ευθυνη την φερουν οι διοικουντες τη ΠΑΕ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ,ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Το παραπανω δεν ειναι αποψη,ειναι γεγονος αδιαπραγματευτο.
Κατ'αρχας,επειδη διοικουν την ΑΕΚ και οχι το πανιωνιο και ουτε καμια επιχειρηση με ατελειωτα λογιστηρια και αριθμητικους πινακες,θα επρεπε να εχουν ενισχυσει την ομαδα παικτικως και να εχουν ριξει περισσοτερα χρηματα εν ολιγοις.

Αλλα και αυτα τα λιγα που βαζουν,πανε στο βροντο.Θα μπορουσαν να προσλαβουν εναν τεχνικο διευθυντη με γνωριμιες ,που θα μπορουσε να τους φερει καλους παιχτες με λιγα χρημματα (βλ.Ιβιτς με μεταγραφες Τσιριλο,Σορεντινο).Λογω της ασχετοσυνης τους ομως,τους πιανει κοροιδο ο καθε πικραμενος παραγοντας.

Με λιγα λογια,αποδειχθηκε οτι ο Αδαμιδης ειναι ακαταλληλος για την ΑΕΚ,ο Γκρεταρσον οσο αγαπητος και αν μας ειναι,δεν μπορει να φερει ουτε ψαρά απο την Ισλανδια,και ο χοντροΜπιλαρος απο την ωρα που εφυγε ο αγαπητικος του σερβος επεσε σε βουλιμικη διαταραχη ξεχνωντας οτι ειναι γενικος αρχηγος της ΑΕΚ.

Οσο για το Παππα; Ας ξεκαθαρισει τη θεση του. Ολοι ξεραμε μεχρι τωρα οτι μενει (;) για τη πιθανη ανεγερση του γηπεδου. Αλλα οσο ειναι εδω ,ειναι υποχρεωμενος απεναντι στην ΑΕΚ και σε εμας να βαζει τα απαιτουμενα λεφτα που πρεπει για να ειναι ανταγωνιστικη η ομαδα και να μην γινεται περιγελος σε ολη την Ελλαδα.
Αλλιως ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ,κανει ο καθενας μας.

Το επιχειρημα που λεει πως,εαν θα φυγει ο Παππας,ποιος θα αναλαβει μετα,εχει μεγαλη βαση. Αλλα δεν ειναι δυνατον να διασυρεται η ΑΕΚ και να μην ευθυνεται και αυτος και ολοι οι αλλοι διοικουντες.
Ενα πουλακι σφυριξε οτι ηδη εχει πει στο περιβαλλον του ,πως το καλοκαιρι θα την κανει για αλλες πολιτειες. Οποτε,οφειλει μια εξηγηση.

Συνεχιζεται...
θα τα ακουσουν ολοι ενας-ενας.


Σκαλακια κλαμπ.