Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011-ΜΕΡΟΣ Ά

Πολλα και διαφορα συνεβησαν τη προηγουμενη χρονια...Δυσαρεστα και ευχαριστα. Το 2011 ελπιζουμε να ειναι ελπιδοφορο,να μας εχει ολους καλα,και να δουμε καμια προοδο τοσο στο ποδοσφαιρο (πρωτα και κυρια το γηπεδο),στο μπασκετ(που μεχρι στιγμης...δεν φαινεται φως στο τουνελ),οσο και στην ερασιτεχνικη (που σε γενικες γραμμες παμε καλα).
Ας δουμε,τι μελλει γενεσθαι τη νεα χρονια,στην αγαπημενη μας ΑΕΚ...

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

1η Ιανουαριου,και ακομα δεν αλλαξε ο χρονος,ο Βαγγελας Μαρινακης ανεβαζει φωτογραφια στο προφιλ του στο facebook ,που δειχνει τον Τζεμπουρ και τον Μπλανκο να υπογραφουν στον οσφπ! 67,000 σχολια απο κατω,Like o τσουκαλας και ο κουντουρης. Ο Χιμενεθ παραιτειται,και κετευθυνεται προς το αεροδρομιο να φυγει. Αναβρασμος στις ταξεις των ΑΕΚτζηδων,50 ξαγρυπνα ατομα ξεκινανε απο το Δωματιακι να βρουν τον Χιμενεθ,προκειμενου να τον μεταπεισουν! Τελικα τον πετυχαινουν στην αιθουσα αναμονης να τρωει σουβλακια,επειτα απο πολυωρες συζητησεις στις 3 τα ξημερωματα μεταπειθεται και αποφασιζει να παραμεινει.Φημες αναφερουν οτι καποιος που πειναγε του εφαγε το πιτογυρο.
Προκριση επι του βαζελα,1-3 εξω και 0-0 μεσα.

Απο την αλλη,ο σερβος απατεωνας,διαπραγμετευεται με τον καραφλο-υπαλληλο για την σωτηρια του εστιατοριου του,αφου δεν παει καλα λογω της κρισης,καθως και των μειωμενων του εσοδων απο τις κομμενες πλεον μιζες....Διαφορες ιδεες πεφτουν στο τραπεζι.

Στην ΚΑΕ,Ο Μπαμπης Καραμανλης διωχνει πλεον και τον αδερφο του...
Χαντμπολ γυναικειο και σαλας πανε απο νικη σε νικη, η κατηφορα στο αντρικο συνεχιζεται.

ΦΛΕΒΑΡΗΣ

Στο ποδοσφαιρο παμε μετρια με 2 νικες 2 ισοπαλιες και 1 ηττα. Τζεμπουρ και Μπλανκο τα δινουν ολα,και ο κοσμος σε καθε αγωνα βριζει τον Αδαμιδη,τον Παππα και τον Νοτια,επειδη τους αφησανε να πανε στο γαυρο. Ο Χιμενεθ αναγνωριζει πλεον για προεδρο την Original 21,σε καθε συναντηση του με τη διοικηση τους ζηταει...κομπολοι(!) ,επειδη οπως λεει "τουλαχιστον δωστε μου ενα τετοιο,αφου δε μπορειτε να μου παρετε παιχτες!"
14 Φλεβαρη και ολος ο κοσμος γιορταζει για τον Βαλεντινο. Ομως,21 μπακουρια αεκτζηδες,ετοιμαζουν επιχειρηση στα γραφεια του οσφπ,μπαινουν μεσα και κλεβουν τα συμβολαια! Οργισμενοι οι Τζιμπουρ και Μπλανκο,υπογραφουν με μηδενικες αποδοχες για 10 χρονια στην ΑΕΚ,ο Μαρινακης καταργει το προφιλ του στο fb. Οι...επιστημονες ζητανε ο προεδρος να παρει το κεφαλι του φυλακα επειδη αντι να προσεχει,αυτος ηταν με δυο ρωσιδακια λογω ημερας!
Ο Μανιατης κ αυτος βλεπωντας την κατασταση στο λιμανι,απελπεισμενος κλεινει στην ΑΕΚ. Οι πανθηρες (χαχαχαχα) ξανασκαβουν το γηπεδο τους!

Μαιτρ του μαγαζιου στην Ερυθραια αναλαμβανει ο Γιαννης Καινουργιος,προσλαμβανει σερβιτορους που ειναι κολλητοι του σερβου,καθημερινες τσαμπα διαφημισεις σε Ελευθεροτυπια,Γκολ νιουζ,Ερα Σπορ και ψ-Ωρα. Εντονες γκρινιες απο τον πρωην αριστερο χαφ του οσφπ.

Ο Μπαμπης χωριζει και τη γυναικα του επειδη πηγε στο γηπεδο,ενω Μελς και Μακ εθεαθησαν σε συσσιτιο της εκκλησιας.
Το γυναικειο εχει σερι 56-2 σετ,γνωστος οπαδος της ΑΕΚ φωναζει για τα 2 ολοκληρα σετ που εχουμε χασει μεσα στη χρονια,ενω στο Χαντμπολ κανουμε εφεση στη ποινη και πλεον ολα τα παιχνιδια ειναι με κοσμο. Πετυχαινουμε 2 νικες επι του παοκ και προκριθηκαμε στο final-4.
3 καφασια μπυρες δωρο στους παικτες απο το club της ΝΦ,που ομως δεν προλαβαινουν να τα παραδωσουν,διοτι αργει η ομαδα να επιστρεψει,και τα πινουν στο κλαμπ οι θαμωνες.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Μετα απο την προκριση επι του βαζελα,τις ανανεωσεις του Μπλανκο-Τζιμπουρ,την υπογραφη του Μανιατη,αλλο ενα χαρμοσυνο γεγονος στην ΑΕΚ. Η κυβερνηση δινει το πρασινο φως για την ΝΦ,οι πολιτες δεν μπορουν να προσβαλλουν το νομο,και η διοικηση ειναι κοντα στην ανακοινωση των επενδυτων.
Σουπερ εμφανισεις η ΑΕΚ,περναει το βαζελα στη βαθμολογια. Προεδρος στο παο αναλαμβανει η ντορα μπακογιαννη,ενω στο γαυρο προσλαμβανεται για φυλακας ο κοκκαλης,αφου η συνταξιοδοτηση τον εχει κουρασει και ψαχνει μια part-time job.
Καθημερινος πελατης του Κωστη ο Χιμενεθ,τρωει πανδαισιες μαζι με τα κουρελια.Πειναλαιοι αεκτζηδες τρεχουν να προκαμουν.

Απολυεται απο την ομονοια ο σερβος αποτυχημενος,3 προτασεις απο τα κατεχωμενα ερχονται,1 απο το κοσσοβο, και 1 απο την ανγκολα. Αποφασιζει να ηρεμησει για λιγο,μπας και τον προσλαβει ο ψωμιαδης. Στο μαγαζι,η δουλεια παει απο το κακο στο χειροτερο,καραφλος και ψευτοπροπονητης αποφασιζουν δραστικα μετρα. Ιταλικη λυση διαφαινεται στον οριζοντα...

Στο μπασκετ,κερδιζουμε τον τελευταιο ηλυσιακο,ο Κοζωνης επανεμφανιζεται στο προσκηνιο λεγωντας οτι θελει να μιλησει ιδιαιτερως με το Μπαμπη,ο οποιος βρισκεται στα προθυρα της χρεοκωπιας.

Στο σαλας,οι παικτες τα δινουν ολα και το κλειστο του Γερακα γεμιζει σε καθε αγωνα,ο εφορος του κανει λογω για 7000 θεατες μεσο ορο. Οι γυναικες τερματιζουν στην πρωτη θεση της κανονικης περιοδου χωρις ηττα και χαμενα μονο 5 σετ (πραγμα που κανει εξαλλο τον γνωστο οπαδο),ενω στο χαντμπολ ο Μπακαουκας δειχνει επιδεικτικα τη καραφλα του στους αντιπαλους του και τιμωρειται με 3 αγωνιστικες! Το αντρικο δεν εχει μια,μονο ενα θαυμα θα το σωσει...
Επιπλεον,στο Φως στο τουνελ του Αλτερ,μαυριδερες Θεσσαλονικιες αναζητουν τους χαμενους συγγενεις τους. Χαθηκαν στη εθνικη οδο,στο υψος της ΝΦ,καποιο Σαββατο του Νοεμβρη....

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Παρουσιαζονται απο τον Αδαμιδη οι επενδυτες για το γηπεδο,ενω 131 κοπανοι κολοχτυπιουνται ανεπιτυχως. Προκυρρησονται θεσεις εργασιας,κυριο προνομιο να ειναι καποιος ΑΕΚ.
Οσφπ-ΑΕΚ στο καραιταβλι,πριν την εναρξη του αγωνα κοκκινη στον Δελλα απο τον Κακο επειδη εσφυξε δυνατά το χερι του Ντουντου. 0-1 με προσωπικη ενεργεια του Τζεμπουρ,σηκωνει τη μπλουζα και απο μεσα βριζει το Μαρινακη επειδη εχασε τα συμβολαια. Απ'ευθειας κοκκινη απο τον Κακο για αυτη του την ενεργεια. 1-1 με πεναλτι ο μιραλας,λογω πτωση του επειτα απο αγριο κοιταγμα του μανωλα. κιτρινη στον μικρο για αυτη του την ενεργεια.ο οσφπ εχει τη κατοχη της μπαλα,ομως η ΑΕΚ αντεχει.Αποβολη στον χιμενεθ επειδη δινει οδηγιες στην ομαδα. Στπ 93' κανει το θαυμα η ΑΕΚ. Σεντρα Ντατομο,κεφαλια Γεωργεα ,στο δοκαρι η μπαλα και στην επαναφορα γκολ ο Μπλανκο. Βγαζει τη μασκα του και κοροιδευει τους επιστημονες. Κρανιου τοπος το καραισκακη,απολυεται ο βαλβερδε,επιστροφη αλεφαντου. 1 βαθμο απο τη κορυφη η ΑΕΚ.

Η αποφαση εχει παρθει στην Ερυθραια,και ο ψευτοελληνας καταφευγει τελικα στην επιλογη του Εκτορα Μποτρινι. Θετικη απαντηση απο τον ιταλο σεφ. Ο τζορτζεβιτς παει στο κοκκαλη και βαζει τα κλαμματα. Εν τω μεταξυ, ο βατραχος εχει σκασει απο την καλη πορεια της ΑΕΚ,ενω επιλεγει για επομενο προορισμο του την Καβαλα του μακη ψωμιαδη!!

Απορριπτει την ΑΕΚ ο Κοζωνης,σε καταθλιψη ο Μπαμπης,ενω ο Βασιλης Καραμανλης συνεχιζει να υποστηριζει στο κιτρινομαυρο μονοπατι οτι μονη λυση ειναι ο Μπομπ! Φευγουν ολοι οι παικτες απο την ομαδα,απεγνωσμενος ο Γκεκος,προωθουνται παικτες απο τις ακαδημιες καθως και οπαδοι για να συμπληρωσουν το ροστερ. Σερι νικων και μαθηματικη σωτηρεια της Βασιλισσας.

Πρωτη θεση για το χαντμπολ,γευμα δωρο στη Λαδοκολλα στη ΝΦ.Μεθαει ο Τσαουσης,βοηθαει στο ψησιμο ο Παπαδοπουλος. Προετοιμασια των γυναικων για τα πλει-οφ,ενω στο αντρικο γινεται η μεγαλη ανατροπη. Η original 21 κερδιζει ομαδικα απο το εθνικο λαχειο,τα χρηματα δωριζονται στο τμημα,πληρωνονται ολοι οι παικτες και ετσι σώζεται η χρονια.Η ομαδα μενει στην α2.Το σαλας ετοιμαζεται για τους τελικους ,καθως η υπερπροσπαθεια απεφερε καρπους.

Αδικαιολογητα γεματα τα παγκακια της ΝΦ απο άστεγους. Φημολογειται οτι καταγονται απο το Βορρά.Παρεμβαση του Ερυθρου Σταυρου.

Συνεχιζεται....

Σκαλακια κλαμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου