Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ....



....και ακομα περιμενουμε το σφραγισμα και το λουκετο!!

Λογω της αριστης μνημης που διαθετουμε,ειναι αδυνατον να ξεχασουμε ολους αυτους τους καραγκιοζηδες πανηλιθιους που περυσι τετοιο καιρο μας ειχαν πρηξει τα παπαρια με το να μας κλεισουν. Μας κλασανε μια μαντρα και ηρεμησανε.
Διαβασαμε λοιπον για πρωην ηγετικα στελεχη (?) της Οριτζιναλ,που αγανακτησανε με τα συμβαντα στη Καλλιθεα,αλλα και με τη γενικοτερη σταση της ,στα θεματα της ΑΕΚ. Οπως διαπιστωσαμε κατα τη δημοσιοποιηση των ονοματων,αλλα και οπως δηλωσανε μερικοι απο αυτους,ουτε ηγετικα ηταν,ουτε ποτέ ερωτηθηκαν για το αν επιθυμουν να κλεισει το Δωματιακι!!
Ετσι,διαφοροι καλοθελητες αεκτζηδες,ορμομενοι απο το γενικοτερο κλιμα που επικρατουσε περυσι στην ΑΕΚ,αλλα και απο εξωομαδικους παραγοντες (νιαου νιαου),δεν διστασαν να λερωσουν αισχρα το στομα τους,θελωντας να μας κανουν στην ακρη. Βλεπωντας ομως οτι ειναι αδυνατον να διασπασεις μια Οικογενεια,εστω και αν της κλεισεις το σπιτι της,καταλαβανε οτι και αυτη η προσπαθεια τους επεσε στο κενο.
Αμεσοι αρωγοι στη προσπαθεια σφραγισματος,ηταν βεβαια και οι ρουφιανοι των μμε. Γκολ Νιουζ,Σεντρα φμ κ λοιποι γατογλυφτες,πρωτοστατησαν σε αυτο το εγχειρημα.Τυχοδιωκτικη και αμφιρροπη η θεση του κεφτο365.
Βεβαια ολοι αυτοι,πρωην ηγετικα στελεχη,ρουφιανοι των μμε και λοιποι που τους κοβαμε το βηχα,εξαφανιστηκαν απο την ΑΕΚ ,την επομενη κιολας στιγμη παραιτησης του ψευτοπροπονητη. Αλλο ενα δειγμα οτι ζουν επειδη ζουμε,και οχι ζουν επειδη ζει η ΑΕΚ.

1 χρονο μετα,ψαχνουμε εναγωνιωδως να εντοπισουμε τους συνδεσμους-σφραγιδες που τοσο πολυ αγαπανε την ΑΕΚ,ωστε να μας κλεισουν και να παει μπροστα η ομαδα . Ματαια,τα πανηγυρια στην ΑΕΚ τελειωσανε,μαζι κι αυτοι. Ψαχνουμε να βρουμε τα πρωην ηγετικα στελεχη. Αδικος κοπος,εφυγε ο σερβος,σιγασε ο γατουλης,ειναι κ μακρια το Οακα....Γαμησετα....Τους μονους που βρισκουμε σταθερα στις θεσεις τους ,ειναι τους καταξιωμενους δημοσιογραφους που ακομα τρωνε τις σαρκες της ΑΕΚ. Αλλωστε μονο αυτο ξερουν να κανουν στην καταξιωμενη δημοσιογραφικη τους καριερα....

Αντιθετως......

1 χρονο μετα και ειμαστε ακομα εδω. Χωρις λουκετα και σφραγισματα. Στεκομαστε στα ποδια μας,και αισιως μπαινουμε στο τριακοστο χρονο μας.
Πρωην ηγετικα στελεχη της Οριτζιναλ,συνδεσμοι-σφραγιδες,δημοσιοκαφροι,αν θελετε να μαθετε πως να μας κλεισετε,παρακαλουμε ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ! ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!!

Οποτε αντε γαμηθειτε ομαδικως.

Σκαλακια κλαμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου