Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Βλέποντας όλον αυτό το καιρο την αηθη επιθεση που δεχεται ,ενας απο τους σημαντικοτερους ανθρωπους που φορεσαν την φανελα της ΑΕΚ,ειπαμε οτι δε πρεπει να μεινουμε με σταυρωμενα τα χερια.

Θα θελαμε συσσωμοι να εκφρασουμε την οργη,τη διαφωνια ,τον αποτροπιασμο μας για την καταπτυστη ανακοινωση που βγηκε απο μεγαλη οργανωση οπαδων. Τετοιοι χαρακτηρισμοι δεν μπορουν να δοθουν σε ΣΥΜΒΟΛΑ και ΣΗΜΑΙΕΣ της αγαπημενης μας ομαδας.

Επισης θελουμε να κατηγορησουμε τους συντακτες της ανακοινωσης ως σεξιστες,διοτι ειναι ανηθικο να χαρακτηριζουμε εναν ανθρωπο ετσι,επειδη ισως εχει μια ιδιαιτεροτητα.
Και εμεις θα μπορουσαμε να πουμε οτι ο ηγετης σας ειναι καραφλος αλλα τηρουμε τα προσχηματα.

Κλεινοντας,συναισθανομενοι την προφανη ασχημη ψυχολογικη κατασταση του Βασιλομπιλαρου Λευκοπυργιτη,θα πραγματοποιησουμε ολονύκτιο ξεφαντωμα,τον οποιον θα τιμησουμε για την πολυετη προσφορα του στην ΑΕΚ (3 ολοκληρα χρονια ηταν αυτα),εαν βεβαια μπορεσει να ερθει λογω της καταστασης που βρισκεται.

Βασιλη,ειμαστε μαζι σου!!

Σκαλακια κλαμπ


ΥΓ: Και βεβαια....το παραπανω κειμενο δεν εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα! Λογω ημερας και λογω των απανωτων κεραυνων που πεφτουν (!),δε μπορουμε παρα να γελοιοποιησουμε τον χοντροανικανο γενικο ανευθυνο της παε,που προφανως αυτη τη στιγμη θα πινει κανα chivas για να πνιξει ....την στεναχωρια του!!

ΡΕ ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου