Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΑΠΟ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ....ΠΑΠΙΑ.



Αρχές Σεπτεμβρίου 2005.
Κανάλια,ραδιόφωνα, ντεμοτέχνες δημοσιογράφοι,αθλητικοί παράγοντες,πολιτικάντηδες,αεκολέδες και γενικά όλος ο ντουνιάς εκθειάζει το "πόλεμο" που κυρήσσει ο Ντέμης Νικολαίδης εναντίον της βίας.
Ο Δον Κιχώτης της αθλητικής δικαιοσύνης σε μια κίνηση ποζεριάς,εντυπωσιασμού και άκρατης αυτοπροβολής,προχωρά στην ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ατόμων ως υπεύθυνα για επεισόδια.

Τραγική ειρωνία; Καταδεικνύει τους ίδιους που πριν μερικούς μήνες πρωτοστάτησαν στην διάσωση της ΑΕΚ,αυτούς που την ακολούθαγαν σε καθε παιχνίδι,αυτούς που πουλήσανε 7 χιλιάδες διαρκείας.
Αυτούς που με τους οποίους έκανε παρέα,αυτούς που αποκαλούσε "αδέρφια¨,αυτούς που του στάθηκαν δίπλα του,αυτούς που τον έκαναν προσωπογραφία σε πανό. Προδοσία Νο1

Κλείνουμε την αναγκαία παρένθεση-διευκρίνηση,και συνεχίζουμε αναφέροντας ότι τα κατηγορητήρια και οι ποινικές διώξεις έρχονται με αμείωτο ρυθμό. Ο αγώνας κατά των αλητών συνεχίζεται εντατικά,ο αγώνας του ανταμοίβεται καθώς καταρθώνει να είναι πρώτη μούρη στο καβούρι.

Η ΑΕΚ καταφέρνει να είναι η μοναδική ομάδα που κυνηγάει τους οπαδούς της,αλλά αγωνιστικά σφαγιάζεται ουκ ολίγες φορές. Η ανύπαρκτη -στο παρασκήνιο- διοίκηση,δεν προστατεύει την ομάδα και η παράγκα κάνει όργια. Αλλά δεν πειράζει,ο αγώνας δικαιώνεται. Η ΑΕΚ δεν έχει πια χούλιγκαν.

Ο Νικολαίδης έδωσε το λόγο του να προσπαθήσει ,ώστε στην ΑΕΚ να μην γίνονται επεισόδια. Από σήμερα όμως,αποκάλυψε ότι έδωσε το λόγο του ,να μην ομολογήσει και να μην ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ αυτούς που τόσα χρόνια την σφάζουν και την κατακρεουργούν,αγωνιστικά και μη.


Κάπου στο 2006
Ο Δονκιχωτικός αγώνας του .....υπέρμαχου της δικαιοσύνης,σταματα απότομα. Ενώ μαθαίνει κάθε λεπτομέρεια για το πως "στήνουν" την ΑΕΚ,αυτός κάνει τη πάπια. Δίνει και το λόγο του να μην αποκαλύψει τίποτα. Προδοσία Νο2

Μάης 2008.
Ένα πεντακάθαρο πρωτάθλημα,κερδισμένο στους αγωνιστικούς χώρους,χάνεται στα δικαστήρια (άραγε Ντέμη,με τόσα πάρε-δώσε με τους δικαστές,έπρεπε να είχες κανα κονέ να μην μας το έπαιρναν τελικά),ενώ γνωρίζει το τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαίρου κάνει και πάλι τη πάπια. Προδοσία Νο3

Ιούλιος 2011.
Ο νυν διοργανωτής εκδηλώσεων διασκέδασης,αναφέρει τα παραπάνω. Επιβεβαιώνει τα παπιοραμφίσματα.
Ε ρε τι κάνει το γυαλί της τηλεόρασης.


Σκαλάκια κλαμπ.

ΥΓ1:Ανεπιθύμητος
ΥΓ2: Ξεχασμένος,πονάει πολυ αυτό.
ΥΓ3: Είναι ουτοπία να συντηρείς και να προστατεύεις κάτι που δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου